четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Нещо весело :)

Трябваше да направя нещо за рожден ден на счетоводителка и готвач. Приятелката ми държеше на картичката на счтоводителката да има 3Д момиченце, което да е русо и да държи елка. Също така да има храна, защото момичето сега било и бременно и имало голям апетит. За готвача ми беше ясно :) Печката си направих от картoн, исках да е като истинска и сложих прозорче както и скара. Вратата се отваря и вътре може да се сложи нещо дребно като изненада. В джобчето има малка изненада и разбира се формата реших да е като готварска престилка.
Относно счетоводната картичка, там до последният момент добавях или махах елементи. Дори розичките ги сложих, когато вече си мислех че е готова, но някак ми седеше  празна в ъглите :) За да не е някак "проста" използвах идея за секретно съобщение, което съм се опитала да ви покажа с поредицата от снимки, за да се види "тайното" разгъване на картичката. Оказа се много ефектно и мисля да го използвам и в Коледните и новогодишните картички :) Направих "хранителен водопад" от вътрешната страна, който всъщност беше за готварската картичка, но го сложих тук, за да го има и елемента с храната. Момиченцето беше ясно, задължително русо. В едната ръка държи елка, а в другата оборотна ведомост :) 
















1 коментар:

  1. Много, много интересни и стилно изработени картички!Сигурна съм, че хората, за които са предназначени ще останат истински изненадани и очаровани!

    ОтговорИзтриване