сряда, 2 февруари 2011 г.

Картичка за близнаци :)


Моя приятелка скоро роди близнаци - момчета. Знае, че ще получи картичка от мен и няма търпение да отида да видя децата, а тя да си получи картичката :) Ето какво измислих за двете малки юначета. Картичката е с "две лица" - за всяко момче да си има количка, а вътре четирилистна детелина за късмет :) Да са живи и здрави малките палавници :)
Понеже слагах перли по картичката реших да участвам в предизвикателството на Картичкофуриите - "Картичка с перли"
10 коментара:

 1. Прекрасна е! Страхотна идея с детелинката вътре.

  ОтговорИзтриване
 2. Браво за идеята:)))Картичката е станала идейна и много красива;))))

  ОтговорИзтриване
 3. Браво! Много интересна, нестандартна, сладурска картичка си направила! Страхотна идея и реализация! Поздравления! А малките бебоци да са живи и здрави:)))

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна е - и като идея, и като изпълнение :)

  ОтговорИзтриване
 5. Много сладурска картичка, много ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 6. Много сладурска картичка, много ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 7. За пръв път виждам такъв модел картичка! Много съм впечатлена :) А преди да прочета обяснението - мислех, че това вътре са всъщност четири сърца, ама и символиката на детелинката също много ми харесва:) Браво!

  Благодаря ти за участието в предизвикателството на Елшите при КАртичкофуриите тази седмица:)

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ви за оценката, момичета :)
  Когато се чудях какво да направя за близнаците, знаех само как ще изглежда отвън. Всъщност идеята с четирилистната детелина, обмислях за картичка - валентинка, която брат ми искаше. Просто приложих сгъването тук, за да видя дали идеята ще ми се получи, и резултата ми хареса. Разбира се много неща не се виждат добре при снимките. Например от вътрешната страна точките и чертите са направени с печат и безцветна ембосинг пудра а цвета около тях е от мастило. Зелен и син са цветовете, защото моята приятелка така облича единия и другия близнак :) Само така и не запомних кой е синия и кой зеления :) :) :) Радвам се, че се е харесала и на вас. Скоро ще публикувам и валентинската картичка, за да си кажете мнението за моята измишльотина :)
  Лека вечер и много творчески идеи на всички :)

  ОтговорИзтриване
 9. Много оригинални картички, сигурна съм че ще ги хареса приятелката ти!!!!

  ОтговорИзтриване