неделя, 6 март 2011 г.

На лекаря с любов !

В предната публикация  ви разказах за моята приятелка Петя с тризнаците - Никол, Даниел и Александър :) Вчера й занесох картичката по случай 8-ми март, за нейната майка. Тогава тя се сети, че може да зарадва и педиатърката, при която води децата - д-р Александрова. Точно на 8-ми март са на консултация и искаше да й направи този подарък-изненада.
На картичката трябваше да присъстват трите деца и стетоскоп, запазената марка на педиатрите :) Прибрах се вчера и обмислих нещата, кое как да сложа, какво да използвам, как да подходя, така че без точно определен надпис, картичката да казва достатъчно. Да показва благодарността на моята приятелка към лекарят и човека преди всичко, който е бил до нея в доста трудни моменти, когато децата са имали нужда от нея.
Така днес се появи тази картичка с цветята и стетоскопа, който е "прегърнал" трите слънчеви деца. Цветовете на "пирончетата" на децата не са случайни. Обиквновено Дани е облечен в зелено, Алекс в синьо, а Ники в розово, лилово и всякакви други цветове :) Поняже нямах под ръка нещо черно, с което да увия слушалките използвах бяла разтегателна хартия, която след това покрих с черен лак за нокти. Така след като изсъхна доби бляъск и заприлича наистина на гумената тръбичка, в която е вкарана металната част на истинските стетоскопи :) Мисля тази картичка също да отиде за Картичкофурийското предизвикателство № 56 - Жените са цветя, защото е направена с много старание, и ще е подарена с много благодарност и любов на една много специална дама :)



3 коментара:

  1. Много е красива! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Много оригинална, прекрасна картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Доста идейна картичка. Междувременно може да погледнеш тук - http://cvetyland.blogspot.com/2011/03/blog-post_21.html. Според една инициатива твоят блог е сред 15-те избрани от мен за награждаване и там ще разбереш повече :)

    ОтговорИзтриване