събота, 18 юни 2011 г.

Подарък - изненада за близначки

Направих тази кутия и картичката вътре като подарък за две близначки - Деа и Рая.
Две прекрасни малки същества, на които им предстои да откриват света ден след ден :)
Когато си взимах копчета за една рокля видях тази дантела и не се сдържах :) Взех я без да имам идея къде и за какво ще я използвам, но много ми хареса. Заедно с нея взех и дантелените цветчета, които са по стените на кутията, защото реших че си пасват с дантелата и когато някой ден я използвам, да има с какво да я съчетая :) Ето че този ден дойде с този подарък. Отвън стените са с ембосираща пудра в лилаво и розово с печат на райе и точки. Използвах любимия салфетен пънч и дистрес мастилата.  За фон на вътрешните стени взех от великолепните хартии на Dovecraft - Любовни писма.  Картичката се държи вътре между два чифта малки пантофки. Преди време бях направила подобна картичка за сина на моята братовчедка, сега реших да направя нещо подобно, но под кръгчето с количката да надничат две момиченца :)  На табелата, която заека държи лелята на близначките ще напише имената им :) Много я хареса, както и всички останали, на които тя я показа. Надявам се и вие да се усмихнете, когато я видите в предизвикателството на Двете Елши 2 в 1.
Желая ви слънчева, успешна и усмихната седмица, пълна само с приятни изненади :)
До скоро !











7 коментара:

 1. Оооо прекрасна е!Толкова е нежна и розова и женска и тези сладки момиченца :))) Обичам близнаците,всички ще я харесат!

  ОтговорИзтриване
 2. Много красива, нежна и мила кутийка! Чудесна изненада! Успех!

  ОтговорИзтриване
 3. Лелята искаше да е в розови тонове, а розовото по принцип не ми е много любим цвят :) Склоних я да има и лилаво и както се получи ми хареса и на мен :)
  не знам защо не мога да публикувам и все излизам анонимен. Като гледам вие успявате, при мен нещо не се получават нещата :)
  Вени

  ОтговорИзтриване
 4. И аз не харесвам розовото, но в картичките си е на място, а твоята картичка и цялата идея е много сладка и сполучлива :)

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесна картичка- подарък се е получила! Успех!

  ОтговорИзтриване
 6. Сигурна съм, че много ще се хареса на всички! Супер сладки обувчици!

  ОтговорИзтриване
 7. Какая прелесть! Очень мило!!!

  ОтговорИзтриване