събота, 1 октомври 2011 г.

Запечатано с целувка :)

Обичам да правя картички за влюбени, но винаги малко ме е страх, дали ще се хареса крайният резултат. Влюбените винаги имат големи очаквания, които понякога могат да се разминат с реалността:) Но и в този случай мъжът, който искаше да изненада приятно приятелката си много, много хареса картичката и нямаше търпение да дойде моментът, в който да я даде. Олекна ми чесно казано и страшно много се зарадвах когато разбрах че дори не е очаквал да изглежда по този начин :) Беше харесал една синя картичка, която бях подарила на моята приятелка. Искал да се отваря по същия начин, но да е във формата на сърце, да има основно червено и сребърно. Аз не съм и очаквала да поиска друг цвят: червеното  - цвят на любовта, на чувствата, пожарът на емоциите. Обмислях кое как да направя и какво да използвам както винаги. Синът ми пак се замеси в правенето на картичката, но този път ми скрои един номер. Някъде беше скрил сребърния брокат и аз така и не го намерих, а нямаше как на момента да изляза и да търся нов. Тогава в помощ влезе сребърен лак и всичко стана идеално. Подсилих с червен брокат и сребърния лак шарките по прекрасните хартии на Тим Холц. 
Понеже не се налагаше да използвам печат или надпис, мисля че е картичката, кяото трябва да покажа в новото предизвикателство на Двете Елши - "Картичка без печати или принтирани картинки/надписи".








Бъдете винаги вклюбени и не спирайте да се усмихвате :)

8 коментара:

  1. Много е ефектна картичката - с тези сгъвки и страхотните червени цветя :)
    Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Много сложна картичка с невероятни цветя и акценти.Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекасна картичка с прекрасни идеи ! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Много богата картичка с много акценти, красиви цветя и много и разнообразни техники! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Едно малко бижу си сътворила! Много ми харесва!Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна е, с толкова много любов събрана в нея!

    ОтговорИзтриване
  7. Акцентите върху хартията са впечатляващи! Браво на теб за идеята и за тази така пламенна картичка! Станала е разкошна!:)

    Радвам се, че се включи в предизвикателството на Елшите при Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване