неделя, 23 октомври 2011 г.

Пътуване до Австралия :)

Хайде на пътешествие до Австралия :) Това беше първата страна, която хрумна на мъжа ми когато четях новото предизвикателсто на Картичкофуриите. Чудите се защо точно Австралия ли :) Преди време гледахме по Анимъл Планет едно филмче за Австралия и на него много му хареса там. Особено животните и природата. Искаше да отидем там, за да си вземем едно кенгуру за домашен любимец :) Тогава си спомням че след този случай търсих плюшено кенгуру из цяла Варна за да му подаря за Нова Година :) Едвам намерих в един магазин и се радвах като малко дете - имаше и торба с малко кенгурче, голям сладур :) Мъжът ми най-много се зарадва на този подарък, а майка му се чудеше защо му подарявам точно това плюшено животно :) После я вкарахме в историята на този подарък :)
Сега реших да му направя австралийска картичка. То е ясно че едва ли ще отидем там, поне на картичка да я виждаме :)
Не спирайте да мечтаете....мечтите се сбъдвали :) Може пък да отидем до Австралия. Не знам дали ще вземе кенгуру за домашен любимец, но магнит от там ще си взема за колекцията :)
Направих картата на Австралия с дистрес мастила и покрих с напукан ефект. направих сърф, коала и кенгуру разбира се :) Да не забравяме и емблематичната опера в Сидни :) Жълтите пътни знаци не напразно също са на картичката - често приръстват по шосетата, за да предупреждават за евентуалното преминаване на обитателите на природата там :) Коалата и кенгуруто стоят изправени благодарение на лента ацетат, която използвах. Когато се сгъва - те си "лягат", когато се отваря те се изправят  на преден план :) Малко неясно обяснявам, но вероятно снимките са по-ясни за това, което съм направила :) 
Тази картичка отива при предизвикателстото "Пътешествие".

Благодаря ви че попътувахте с мен :)










12 коментара:

  1. Много идейна картичка с много интересно изпълнение!Символите на Австралия са чудесно претворени и наистина ни пренасят макар и за малко в тази далечна страна. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Много оригинална и интересна картичка! Особено ми харесаха пътните знаци, които си сложила на основата, много са хитри!

    ОтговорИзтриване
  3. Вълнуващо пътешествие и чудесна картичка! Благодаря ти за участието при Картичкофурии тази седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, че ме заведе в Австралия! Картичката е просто страхотна, всеки детайл дава ясна и точна представа и представя страхотно идеята ти! Всеки елемент по нея ми хареса много! А мечтите наистина се сбъдват и пожелавам на теб и съпруга ти, тази ваша мечта да се сбъдне съвсем, съвсем скоро!

    ОтговорИзтриване
  5. Veni, сигурна съм,че мечтите се сбъдват и пожелавам от сърце на теб и семейството ти, да сбъднете тази чудесна мечта.
    Картичката ти е много идейна и с чудесни детайли.
    Пожелавам ти успех!

    ОтговорИзтриване
  6. Супер сладурска картичка!!! Великолепна е! Едно огромно браво!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Претворила си идеята си по страхотен начин. Много сполучлива, изпипана и някак автентично изглеждаща откъдето и да я погледнеш.
    Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте,
    Много ми харесва картичката. Може ли да си поръчам да ми изработите и за мен такава картичка.
    Станислава

    ОтговорИзтриване
  9. Възможно е, но съм много натоварена до 18-20 януари, работя по няколко проекта и нямам грам свободно време. Евентуално след средата на януари ще съм по-свободна, стига да не е късно :)
    Весели празници !
    Поздрави
    Вени

    ОтговорИзтриване
  10. Добре, не е късно. Е-мейл ми е stanislava_sy@yahoo.com
    Поздрави,
    Станислава

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте,
    Не е късно да ми изработите картичката тогава.

    Поздрави,
    Станислава

    ОтговорИзтриване