петък, 10 август 2012 г.

Фея за Фея :)

Цветна картичка за една малка фея. Правих си едни експерименти със сатенени панделки и така си бяха останали  - забравени полуготови цветя :) Сложих черни тичинки за контраст и купих две фибички. Сложих цветята и стана идеално допълнение към картичката. Момиченцето много се е зарадвало. Преобладаващите цветове са жълто, зелено и оранжево, защото всяко едно детство трябва да е такова - слънчево, шарено и весело.....трябва да е вълшебно и незабравимо :) Времето минава по-бързо отколкото ни се иска и трябва да оставяме децата да се насладят на спокойните години, когато могат да правят всичко което поискат, преди да навлязат в света на "големите". Преди години много ми се искаше да стана "голяма". Вероятно повечето от вас са го искали :) Но когато дойде това време вече не изгарях от такова желание да се справям сама с живота и да поемам толкова много отговорности всеки ден. Както се казва всичко с времето си. Като че най-добре е да се живее за мига, за днешния ден, за емоциите и незабравимите моменти с любимите хора, които ни се предоставят в сегашно време....а какво ни очаква в бъдещето......по-добре да не бързаме да ходим там :)
Ако имах малко вълшебен прашец от цветята на тази малка фея бих се върнала години назад - пак да бъда в училище, пак да тичам по площадките и да играя на ластик....на народна топка....на топчета и фунийки с момчетата :) Забавни времена бяха......Хубаво е да запазим детската искрица в себе си и да й позволим да се разгори отново в игрите с децата ни :) 






Ето го и моят модел на аксесоари за коса :) На вашето внимание професионален  манекен - Мартин Петров :) После не искаше да ми ги дава :) Едвам ги закрепих за косата му - точно го бях подстригала :) Ходеше мнооооооооого бавно, за да не паднели фибите от главата му :)




Пожелавам ви много усмивки и весели почивни дни :)

1 коментар:

  1. Чудесни фибички! А картичката е много сладка и шарена!Радвам се,ги сподели във Фееричното ни забавлятелство този месец!

    ОтговорИзтриване