понеделник, 3 септември 2012 г.

С благодарност за теб ....

Преди време майка ми донесе албума за стикери на Била. Мислех си, че никога няма да ги съберем, но с малко помощ от трима приятели вече ни липсва само един стикер, който чакаме да ни донесе приятелка, която го има като повтарящ :) Понеже точно стикерите, които липсваха на приятелите ми ние ги нямахме и не можехме да помогнем реших да направя по една картичка за благодарност. Вчера завърших третата  картичка и чак днес успях да я снимам. 










 Първата картичка вече е при получателя си - приятно изненадан от нашият морски поздрав :)
Втората пратих днес, а последната ще пусна утре и ще очаквам реакции от изненадата :)
Не е случайно присъствието на момиченца по картичките - това е заради дечицата на моите приятели - момичета са и много се радват на такива неща :) 
Доста трудно се снима с всичкия този брокат, не ми се получават снимките нещо. Тази беше с най-добър фокус без да блести много :) Под крилата на феята сложих обемни квадратчета, за да се даде малко "въздушност " на крилата :) Покрих ги с брокат за повече вълшебство. Брокат сложих и по основата след като я ембосирах с папката на точки и минах малко с дистрес мастило. 

Лека вечер ви пожелавам и доскоро.



2 коментара:

  1. Много красиви картички, Вени! А последната е просто вълшебна приказка! Благодаря ти, за участието в крилатото предизвикателство при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване
  2. Страшно мил жест си направила, а при това е и изпълнен с много, много красота!

    ОтговорИзтриване