петък, 31 май 2013 г.

Честит празник....3 теми в една картичка :)

Трябваше да направя картичка за една дама, която много обича цветята, морето и пътешествията. Хората са казали:"Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи" :) Аз защо да си избера едната тема, като мога да се нагърбя и да мисля как да съчетая трите :):):) Едва ли ще ви изненадам, че използвах любимата сгъвка, която дава много поле за действие и откриване постепенно на различните тематики в картичката :) Като за начало направих много цветя (слънчогледи, макове, маргаритки и митличини) и ги сложих в кошничка от бирен картон. Върху основната форма наплетох рафия и стана много симпатична. Когато се отвори картичката се появява втората тематика с морето :) За пътешествията на помощ дойдоха печатите за писма и Айфеловата кула - Париж е желана дестинация от дамата :) Не знам дали надписа се зачита защото е топъл ембосинг, но мисля да покажа картичката в Картичкофурийско предизвикателство 170 на Деляна - Букви.

Желая ви цветен, усмихнат и много весел Първи юни, защото независимо на колко години сме, всеки пази детското в себе си :)





2 коментара:

  1. 3 в 1, перфектната комбинация! А как само си я интерпретирала! Просто вълшебна. Като фокусника, който показва от шапката различни изненадки - такава е и твоята картичка. Многопластова, цветна, вълшебна!!! Благодаря ти, че ме уважи и участва в моето предизвикателство при Картичкофуриите! Гуш!

    ОтговорИзтриване
  2. Справила си се доста добре с тази трудна задачка с тези толкова различни теми! :)

    ОтговорИзтриване