сряда, 22 май 2013 г.

Да станеш майка...

Много бързо трябваше да направя картичка за новородено. Знаете че липсата на време не ми е от любимите неща, особено що се отнася до картичките. Много мразя да бързам, а когато часовете ме притискат лудницата става пълна. Това беше удобен момент най-накрая да използвам една картинка, която много исках да сложа на някоя картичка. Оцветих я набързо. Направих медна дантела с техниката на топъл ембосинг (преди време ви бях обяснявала за тази моя приумица, но много ми харесва резултата накрая :)). Понеже много се туткам с избора на хартии този път се ограничих до една, за да спечеля време, но за да не е много еднообразно и статично нарязах листа на 2 места  и отместих с няколко милиметра една от друга трите части. Така се вижда тъмната основа на картона и не е чак толкова еднообразно :) То не стига че нямам време, ами и подходящи цветя. Затова минах няколко с дистрес мастило, за да ги потъмня малко. 


Желая ви слънчев и усмихнат ден :)


5 коментара:

  1. Страхотна е!!! И цветовата комбинация, и хартията(как е срязана), и дантелата, а най-много ми харесва картинката! Прелестна е! Да не би ти да си я рисувала?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, бях попаднала на нея преди време като рових з анещо в Гугъл и си я запазих - разпечатана е на картон и оцветена с акварелни моливи.
      Заповявай, ако имаш случай да я използваш :) :
      http://s017.radikal.ru/i442/1305/b4/d9f371d2cd7a.jpg

      Изтриване
  2. О, много ти благодаря! Страхотна картинка! Ще я използвам със сигурност някой път!

    ОтговорИзтриване
  3. Много мила и нежна картичка! И цветенцата са станали супер!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за споделената картинка, много е мила! А картичката ти я прави още по-мила и нежна :)

    ОтговорИзтриване