неделя, 16 юни 2013 г.

Полъх от страната на изгряващото слънце.....с изненадващ финал :)

Едва ли ще ви изненадам и с тази публикация и самата картичка :) Знаете че зад всяка картичка има история и добре замислен план, особено ако трябва да има нещо изненадващо за откриване :) Моя приятелка имаше рожден ден наскоро и едва вчера си получи картичката. Един ден беше с мен в магазина, от който пазарувам, за да си взема салфетки за декупаж. Хареса си тази салфетка и както се досещате аз веднага я взех с идеята това да е основата на нейната картичка. Не мисля че има нещо неясно за вас относно направата на картичката. Декупаж и обемни квадратчета основно :) Лотоса и пеперудата също са от салфетката. Вътрешната част от ляво е от същата салфетка. Много ми хареса как се получава, особено като напуках повърхността и втрих акрилна боя в пукнатините.
Дизайнерsката хартия отвън и вътре са от любимо албумче на Bo Bunny.



Вероятно се чудите къде е този изненадващ финал :) Разбира се изненадата е скрита в отделението за паричния подарък. Моята приятелка много харесва няколко актьори и нямаше как да пропусна и тяхното присъствие в този поздрав за нея. Понеже не се връзваха с цялостната концепция, трябваше да са на скрито място. Не мога да ви опиша смеха, който предизвика картичката щом развърза канапчето и видя какво има вътре. Безценен миг на радост и щастие :)


С нея имаме и друг такъв момент с актьора, който харесваме :) Бяхме на тийм-билдинг в Боровец и както се разхождаме пред нас огромен плакат на Хю Джакмън, рекламиращ студен чай Липтън. Няма да ви обяснявам как се метнахме на плаката и искахме някой да ни снима. После за осми март това беше майтапчийски подарък за моята приятелка - украсих снимката на фотошоп с тематична рамка и надписи :)



3 коментара:

  1. Страхотен подарък си й спретнала! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. хахаха страхотен разказ и скрити послания, Вени! <3 :D Много красива е станала картичката с декупажа - нещо, което аз не умея. :) Браво, браво! <3
    А Хю - е, голям красавец е, как да не си купиш студен чай! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да не мислиш че аз го умея :) Това ми е третата или четвъртта картичка. Взех си няколко салфетки, лепило и краклета и ела да видиш какво цапане пада :) И мека четка забравих - плоска, за нанасяне на лепилото и краклето. Много е забавно, но и зарибяващо разбира се :) Като всичко в това хоби :)

    ОтговорИзтриване