понеделник, 24 юни 2013 г.

Професионален поздрав :)

 Явно тези дни ми се очертава периода на професионалните картички :) Сега много бързо трябваше да направя поздрав за един мъж (така трудните за мен мъжки картички), като картичката трябваше да е свързана с естеството на работата му. Така като гледате картичката по-долу какво мислите работи??? Когато зададох и аз този въпрос очаквах всичко друго, но не и отговора, който получих - продава торбички. В началото си мислех да направя тип хартиена торбичка с дръжки от канап, но не стана :) Оказа се че нашият човек продавал най-вече найлонови торбички тип "потник" :) :) :) Трябваше да има и мотор  (заради хобито). Страшна комбинация торбички и мотор :) Реших формата да е като торбичката и да е още по реалистично изрязах точно както е торбичката след като се откъсне от купа с торбички. Затова съм снимала картичката върху оригиналната торба, да не се чудите защо отгоре към дръжките е така вълнообразно :) Тухлите съм си ги правила аз. От най обикновен бял картон със смесени три-четири цвята акрилни бои (червена, кафява, жълта и малко екрю). Когато смесвах боите потупвах с четката така че стане релефна повърхността и оставих така да изсъхне. После нанесох двуфазно кракле и след това в пукнатините втрих черна акрилна боя :) Изглежда като много време за работа по този елемент само, скъсим времето на съхнене става бързо :) Трите надписчета в кръгчетата са готови - използвах от елементите които имам събрани за дигиталния скрапбук, с които се занимавам, когато ми остане време :)  Още когато чух, че трябва да слагам мотор се сетих за хартията със следите от гуми - тук беше идеалното място за нея :) Вътрешната част направих отново с тухли, за да има връзка с външната части и пак едно малко надписче за цвят :) Утре чакам отзиви за торбичката от получателя :) На мен много ми допадна как стана. Понеже по стечение на обстоятелствата пак е свързано с професията ще я покажа отново при Te4eto : Картичкофурийско предизвикателство 173 - „Професионална картичка”




Ако знаете след седмица-две каква публикация ще имам :) Вчера ми поръчаха да направя картичка, в която да има моменти от филма "Доктор Ху" и нещо свързано с групата "Бон Джоуви " :):):) За Доктора само като име на филм съм чувала, не знаех и за какво се разказва :) Оказва се че има намесени извънземни и телефонна кабина :)  Голямо мислене ще падне какво да използвам и кое къде да слагам :):);)

Успешна седмица и много усмивки би пожелавам !

4 коментара:

  1. Еха, Вени, картичката ти е страшна! Много идея има в нея! Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страшна е, нали :):):) Като се има предвид с какъв ужас приех идеята за торбичката определено надмина очакванията ми :)

      Изтриване
  2. Много работа по тази картичка, но пък си е заслужавало отвсякъде! :) Много е готина, страшно много мисъл и идея има в нея! Браво! И с нетърпение очаквам следващата! ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахах, и аз я очаквам следващата, ако има друг да ми я направи :) Да не би и ти да си фенка на Доктора :) Вчера до късно търсих в мрежата герои от филма - ще има едни роботи - или на такива ми приличат и ще сложа онзи ангел -страшния, само че когато е в по-мила поза :) Дано стане каквото ми е в главата, че страшно подреждане ме чака :)

      Изтриване