сряда, 6 октомври 2010 г.

Нещо по-различно :)

Тези две неща направих за една приятелка.
Скиорчето лесно го уточнихме, но полянката и овцете претърпя доста промени като идея.
Накрая ми хрумна да е по-нестандартна картичка. Направих я като плик, в който се намира посланието. Самият плик е основа за поляната, стадото и пазача на оФцете :) Ф-то не случайно се намира там :) Използвах фоам за реката. Същото но в бяло и кафяво ползвах за прозореца и снега при скиорчето. Когато довършвах снежната картичка получих новите материали, които си поръчах от Двете Елши и веднага им намерих място, защото нямах търпение да ги използвам :)
Добре, че бяха тези овчици, че да си взема памук. Все забравях да си купя :) 











2 коментара:

  1. Леле, колко са страхотниииии!Особено тази с оФцете много ме впечатли! Толкова много, че и мен ми се прииска да опитам, само че ми се струва бая трудничко!
    Много изпипани картички, Вени и страшно интересни! Получателите им са щастливци!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Гери :)
    Хич не са трудни, аз все се мотам и гледам нещо да се отваря, да се връзва :))) Кучето ме изпоти мен, че само ми се развиваха хартийките, докато ги направя до съответната големина. Като се разсея малко и ги изпусках :))) А овцете и вътре са с две слепени хартиени кръгчета, леко избутани и отгоре налепени със силикон топчета памук. Още не бях получила очичките от поръчката ми от Двете елши и взех очите на едни патенца от банята хахахахах Щом малкия познава кое какво е, значи добре е станало :)

    ОтговорИзтриване