понеделник, 25 октомври 2010 г.

Предизвикателство "Слънчева картичка"

Този път не знам дали картичките ми ще отговарят на темата, но просто започнах да ги правя без да се замислям много. Едната е толкова слънчево блестяща, че както и да я снимам, винаги нещо е неясно или блести много :) Какво по-хубаво от слънчев ден, двама влюбени и техният сватбен ден :) Костюмите направих от бял и черен фоам и покрих с брокат. Канта направих с перфоратор. Отдолу сложих двойно залепяща лента и отпред посипах със златен брокат. Притиснах с лист, за да полепне максимално много от броката и отстраних излишното. Резултата ми хареса много, макар предполагам да не се вижда добре на снимката, но наистина много блести :) Идеята видях преди дни от едно клипче в интернет и много ми хареса. Като го намеря пак ще го сложа да го видите и вие.
Не знам дали може само с една картичка или повече, но направих и любимите ми слънчогледи, това са най-усмихнатите цветя за мен. Ако можех и на тях щях да сложа брокат, но все пак се ограничих до златните перли по саксията :) Част от броката, който отстранявах от младоженците замина на килима, и сега си имам слънчево-златен килим :) Може и него да снимам, за да го пусна за участие в конкурса :)
Весел и слънчев ден ви пожелавам, въпреки че навън вали и е доста мрачно.
Важно е обаче как се чувствате вие. Усмивки и хубаво настроение ви желая :)










5 коментара:

  1. Много слънчеви картички, станали са чудесни!

    ОтговорИзтриване
  2. И двете картички са страхотни, Вени! Всяка една носи усмивка и слънце в себе си! Детайлите е на двете са повече от страхотни! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни картички!Поздравления!А сватбената е много елегантна!Успех! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни са! Този брокатен кант на първата е наистина много идеен:)
    Личи си колко старание и любов си вложила в направата и на двете картички:)

    Благодаря ти за участието при Елшите:)

    ОтговорИзтриване
  5. Много ви благодаря за мненията. Накарахте ме и аз да се усмихна в този мрачен ден :)

    ОтговорИзтриване