неделя, 27 февруари 2011 г.

Подарък за мама !

Денят на жената е пореден повод да зарадвам моята майка с някоя картичка. Много харесва такива неща и ще е поредната наредена в хола :) Понеже стаята е основно червена, Картичкофурийското предизвикателство №55 "Бяло и червено" ми пасна идеално на замисъла, картичката да е издържана основно в този цвят. Това бе и прекрасен повод да използвам новият си печат, който получих в събота от Двете Елши. С нетърпение чаках куриера да дойде за да запретна ръкави и да включа в действие ембосинг пудрите. Използвах и новият перфоратор, който от толкова време отлагам като покупка, но вече не се сдържах :) Нямам търпение майка ми да получи картичката и да чуя гласа й по телефона :) Тя знае че не пращам по пощата, за да не се повредят и винаги й ги давам лично. Така че тази картичка наистина ще е изненада за нея.

Усмихнат и хубав празник ви пожелавам !







7 коментара:

  1. Мнооого нежна картичка!Страхотна е.Да ти е честит новият печат.:)Пеперудата много ми харесва.Сигурна съм,че много ще изненадаш майка си.

    ОтговорИзтриване
  2. Вени,разкошни са и двете картички-мартенички :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тази даже повече ми харесва от предната :) Разкошна е! майка ти със сигурност ще е във възторг :)

    ОтговорИзтриване
  4. Картичката е получена и невредима :) Много се притеснявах да не се повреди нещо, понеже я изпратих по пощата в обикновен плик :) Благодаря ви за коментарите. Радвам се че и на вас ви харесва.

    ОтговорИзтриване