неделя, 27 март 2011 г.

Летете гълъби, летете !

Здравейте ! Навън е мрачен мартенски ден, но аз се усмихвам :) Отварям картичката, която направих и ми се иска да мога да видя лицето на човека, за който е предназначена, когато погледне какво има вътре :) Излишно е да казвам, че повода е специален. Братът на моята приятелка Петя (момичето с тризнаците-сещате се :) ) има рожден ден. Понеже се занимава с гълъби единодушно решихме да се насоча към тази тема. Освен това имал интерес и към лова, в тази връзка трябваше да сложа ловец и куче за закачка :) Това беше и възможност да използвам печатите за пощенски картички, които до момента не бях слагала никъде, като пожелание да печели състезания не само в България, но и в чужбина с любимите си пернати приятели. Още когато се чудех как да подходя за лицевата страна, знаех че отвътре ще трябва да изхвърчат гълъби, когато картичката се отвори. Бях срещала такива модели в безбройните клипове в мрежата, които гледах, но досега не бях правила нещо такова. Надявах се да се получи, защото исках да направя точно такава картичка за този повод. Отпред сложих нацъфтяло пролетно клонче с птиче. Малко повечко му дойде цвета на това клонче, но се улисахме с моят син. Заедно правихме цветчетата, той ми ги подаваше докато ги слепвах две по две, а после ми даваше да слагам по клончето и малко прекалихме. Прилича на храст, отколкото на клон, но ние си го харесваме :)))) За надписа използвах напуканите ефекти на Ranger. С него покрих и дървеното пиле. Вътрешната част е ясна. Е, има лек конфликт на интереси, защото ловеца е насочил пушката точно към гълъбите, но няма как, дивеч са :)))))
Понеже тази картичка отговаря на изискванията на Картичкофурийско предизвикателство № 59 Pop-Up Cards мисля да я покажа там, за да видите моето ято пернати. Ловеца и кучето покрих с Ranger отново. Как си мечтаех за копици, докато го правех, но има време и с тях ще се обзаведа, всичко по реда си :)






Весел и усмихнат неделен ден на всички !

8 коментара:

  1. Много е идейна, харесва ми как отвън е изтънчено-спокойна, а отвътре закачлива.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка и много интересна идея! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Награда за твоя блог!Виж тук:http://fragola-rossa.blogspot.com/2011/03/blog-post_27.html

    ОтговорИзтриване
  4. Много ме усмихна с тази твоя картичка!:) Идеята за хвъркащите гълъби е супер!

    Много ти благодаря, че се включи в предизвикателство на Елшите при Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване
  5. Идеята ти е страхотна, а картичката уникално сладка :)

    ОтговорИзтриване
  6. Вени, много е суперска тази картичка! И в нашето семейство си падаме по гълъби и кучета, тъй че съм пристрастна.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна идея! Мога да кажа, че определено си моят фаворит в предизвикателството на Картичкофуриите :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Много ми харесва!
    Страшно идейна :-)

    ОтговорИзтриване