сряда, 15 юни 2011 г.

За полицаят с любов :)

Преди време бях правила една коледна картичка със снежен човек полицай :) Сега идва нова порция по темата, но освен главното действащо лице, трябваше да има змия и фотоапарат Никон :) Три леко несъвместими неща, но всяко нещо си имаше своето значение за получателя на картичката и този, който щеше да подарява :) В случая моята приятелка е змията (защо така се възприема милото добро момиче, не знам :) ), а униформеният й приятел е запален по фотографията и за него Никона е на първо място, а след това е тя :) Мислех как да съчетая тези три важни елемента и се получи ето това:





За снимката отпред използвах кант от истинска фото лента, покрих картинката с ацетат. Насложих змията върху палката на полицая - винаги се смея като погледна картинката. Закачих снимката а щипка все едно съхне след проявяване :) Вижда се че използвах любимите дистрес мастила и ефектите с тях с пълна сила. Пагоните и копчетата на полицая са направени със златна ембосинг пудра. Във вътрешната част на картичката за мястото, където ще е написано посланието - покрих с дистрес, напръсках с капки вода и изсуших. Много приятен ефект се получава Фотоапарата ви е ясен какво прави основно - снима змията :) А и какво да снима един влюбен мъж, освен своето момиче :) Когато отместите фотоапарата (който е Никон разбира се) се появява една малка закачка покрита с напукания ефект на Ranger. Картичката е във връзка с тяхната годишнина и понеже пак докарах състарена визия с тази снимка и дистрес мастилата, мисля и нея да ви покажа в послендото предизвикателство на Двете Елши - Състарено.
Тези дни ще започвам картичка - 3-та  от серията - как полицаят и любимата змия се нанасят в нова къща :)
Успешен и слънев ден ви пожелавам.

2 коментара:

  1. Картичката е страхотна! А полицаят наистина усмихва с тази змия около палката :)И хрумката със змията, заснимана от фотоапарата също ми хареса много :) Много ми хареса -така трябва да напиша и за фона на страничката за пожелания.
    Изобщо цялата картичка е много-много :) Ти ли рисува полицая и палката му?И двете сърчица са много симпатични :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ами той постоянно я снима с никона, така че какво друго да има на фотоапарата освен една змия :):):) Полицаят намерих в гугъл, като му промених очите и го накарах да се усмихне - преработих го малко на фотошоп, защото на оригиналната картинка е намръщен :) Намерих и звмията в интернет и я сложих на палката му :)
    Сега ще публикувам третата картичка от серията - полицаят и неговата любов в нова къща - той готви, а тя посреща гостите ;)
    С пожелания за усмихнат ден: Вени

    ОтговорИзтриване