събота, 23 юли 2011 г.

Нещо кръгло, нещо синьо....нещо за рожден ден :)

Моята приятелка има рожден ден на 29 юли. Много обича синият цвят и среброто. Предполагам след като го споменах едва ли бихте се изненадали от визията на кратичката й за празника - изцяло в синьо и сребърно. Преди няколко дни си взех 8 цвята органза, за да се пробвам да правя разни цветчета. Започнах с това, което сложих на картичката. Направих го набързо и дори не вярвах че ще стане нещо, но се получи много нежно. Бях запланувала да направя още няколко модела на цветя от органза, но вчера щом синьото се получи направо започнах картичката........и вчера в  2,30 си легнах доволна след като видях резултата :) Синьо, синьо и пак синьо. Хартиите на Тим Холц - Износен Винтидж са направо.....нямам думи, с които да ги опиша. Повече от прекрасни. Беше ми жал да ги срежа. Сложих надписа за рожден ден върху ацетат, ако се чудете защо блести при снимките. Когато направих кръглото цвете се сетих за предизвикателството на Двете Елши - "Кръгла картичка" и всичко стана от само себе си. И преди съм правила такъв тип картичка - за рожден ден на едно момиче, което много обича да пътува до непознати страни :) 





7 коментара:

  1. Сега тук ме хвана на тясно...на кое точно се върти средната част на картичката??? Или средното просто се маха?
    Иначе - мисля, че ще зарадваш приятелката си много!

    ОтговорИзтриване
  2. Върти се :) Има един скрит брадс, под хартията на средното, който е захванал картона на средното и белият картон на който се пише. После залепих белия картон за основата на картичката и готово :) Ако се загледаш към ръба на средното под пеперудата - където има част от надпис POS - в средата на О-то може да забележиш лека издатина :) там отдолу е брадса :)

    Вени
    пак не мога да публикувам с името си, а само анонимно

    ОтговорИзтриване
  3. Великолепие и разкош в страхотно синьо и сребърно си създала! Много е красива и отварянето е супер оригинално! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка-сребърно-синьо великолепие!

    ОтговорИзтриване
  5. Вени, това е поредната ти красота, която е и много интересна! Страхотна е картичката ти и приятелката ти ще бъде във възторг, когато я получи!

    ОтговорИзтриване
  6. Ах, много е готска! :) Изтънчена, интересна и грабваща вниманието от пръв поглед :)
    Усмивки:)

    ОтговорИзтриване
  7. Много е готина - стилна, красива и идейна :)
    Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване