събота, 28 януари 2012 г.

Нека мечтите полетят :)

Мечтите растат заедно с вас, но колкото и да са големи, никога не се отказвайте да ги следвате :) Когато ги постигнете си измислете нови върхове за покоряване :)
Като израз на тази свобода на въображението и мечтите, дори по детски "големи" реших да направя тази картичка с хвърчилото в облаците :) Тя беше за един невероятен синеок сладур, които скоро направи завидната една годинка :) Нека расте здрав и много щастлив, а мечтите растат заедно с него :)
Колкото и да сте големи запазете детското у вас. Запазете онзи палав и дяволит пламък в очите, който винаги ме изправя на нокти щом го видя в очите на моето дете :) Винаги е готов за пакости, но колкото и да ме ядосва на моменти се радвам, че е палав и изобретателен дори в белите :) Поне винаги е забавно с него и скуката рядко е наш гост :)







Тази също отива в Картичкофурийско предизвикателство № 101 "Картичка в ментов цвят"

5 коментара:

  1. Отново чудесна картичка! Много харесвам как правиш вътрешността на картичките си.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е хубава и по детски свежа!

    ОтговорИзтриване
  3. Хе,хееее....Каква сладуреста картичка! Много ми харесаха акцентите - облаците, хвърчилото. А момченцето - много послушничко, значи. Не прилича на твоето, а? Да ти е живо и здраво, с времето ще кротне! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви за коментарите :)
    Кенли, моето като го хване пакостливия период ....то май не го е пускал :) Сега юни ще направи 4 години и е голямо торнадо :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладка картичката, предишната по темата също ми харесва :)
    Желая ти успех и все така да ви е забавно с твоя палавник!

    ОтговорИзтриване