събота, 23 юни 2012 г.

Лилаво с дантела....

Мина много време от последната ми публикация.
Много неща се случиха....неща, за които си спомням с усмивка....неща, за които не искам да си спомням....животът е непредвидим, но това му е хубавото - никога не знаеш какво те очаква зад ъгъла :)
Обикновено когато нямам никакво време за моето хоби, тогава трябва да правя нещо за определен повод. Предизвикателство си е да жонглираш всеки ден с толкова отговорности и задачи и в крайна сметка да намериш и време за себе си и нещата които обичаш...дори това време да е в малките часове на нощта :)
Една чаровна госпожица имаше рожден ден....навършваше завидната една годинка....колко ли приключения и предизвикателства я очакват занапред :)
Ефирен елф, с нежно лилаво и бяла дантела са основните неща, които веднага изникнаха в главата ми. За тази картичка реших да пробвам цвете с панделка от органза. Тропосах, изтеглих конеца и заших. Обгорих краищата с чаена свещ и по средата едно копче за цвят. Хареса ми как стана, освен това не отне много време. Добре се получи и със сатенена панделка, което ще видите в следващата ми публикация. Доста се чудех дали да слагам цветето в композицията, но с риск да стане претрупано и безвкусно го прибавих, толкова ми хареса как стана. След време с една шнола ще стане допълнение към прическата на порасналата госпожица :)
1 коментар: