петък, 6 юли 2012 г.

Честит рожден ден, момичета :)


Напоследък повечето ми картички за дамите са основно в един цвят - лилаво :)
Сега ще ви покажа поредната в тази гама за една госпожица, която става на цяла една годинка :) Както винаги става  - първоначалната ми идея беше доста по-различна от крайният резултат, но като цяло ми харесва. Тази картичка беше чудесен повод да изпробвам новият печат "Честит рожден ден" с топъл ембосинг в лилаво разбира се. Малко панделки, малко цветя и перли и ... готово :) 



Тази госпожица обаче не е сама - има сестра близначка :) Трябва и за нея да има поздравителна картичка :) Нейната е в слънчево оранжево с мнооого цветя.






Мисля да ви покажа втората по-шарена картичка в Забавлятелство девето "Луд на шаренко се радва". Не знам дали е достатъчно шарена, но поне има повечко цветове от тази, която направих за сестра й.
От седмица имам два комплекта от по 24 акварелни молива и определено съм много доволна  - взех си на Stabilo и Koh I Noor. 

Картинките вече не са толкова бледи като тези двете в случая и определено не съжалявам че реших да взема и двата едновременно. Двата комплекта ми излязоха около 30 лева общо. Взех си ги от този сайт:
след като случайно преглеждах мнения за акварелни моливи в мрежата.
Скоро ще ви покажа новите картички с участието на тази придобивка - довършвам една пиратска картичка за три годишен юнак  и един индианец яхнал кончето си, търсещ нови предизвикателства :)


Пожелавам ви весели почивни дни, изпълнени с много шарени моменти, усмивки и позитивни емоции :)


3 коментара:

  1. Много са хубави и двете картички! Ще чакам да видя и другите, сигурна съм, че ще се справиш добре с новите придобивки :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Картичките са много весели и сладки! Ще чакам отзиви за акварелните моливи...

    ОтговорИзтриване
  3. Сладки картички за сладки госпожици!Благодаря,че ги показа в Шареното Забавлятелство!

    ОтговорИзтриване