неделя, 8 юли 2012 г.

Напред към нови приключения

Тази картичка е поздрав за първата годинка на един юнак. Нямах търпение да я започна, за да използвам новият печат на Nellie Snellen  - "Дий" . Малкият индианец е много сладък. Яхнал кончето си напред към нови приключения и предизвикателства.
Използвах и моливи, за които споменах преди две публикации. Доволна съм. Меки са, добре се сливат и се разнасят с четката. Е, не претендирам за кой знае какво оцветяване, но като качество моливите са много добри. Доволна съм от инвестицията - 30 лева за 48 молива :) Цветовете са много наситени и картинките ми не стоят така бледи както преди.
По принцип картичките за момчета са ми по-трудни от момичешките и винаги пада едно мислене какво и как да правя. За моя изненада тази и следващата, която ще ви покажа станаха сякаш сами. Много ми харесаха, а и по контрастното оцветяване вероятно също допринесе за това. Използвах основата за Easel card като промених малко начина на отваряне към мястото за посланието. Завъртете частта с надписа за Рожден ден и готово :)
Тази "кашонена" картичка отива при Картичкофурийското предизвикателство № 123 "По-красивото лице на кашона". Имам толкова прибрани части от кашони и кутии. Добре че има такива предизвикателства да извадя скритите "съкровища" и да станат част от поредните проекти. От вътрешността на кашонена стена направих звездичките, основата под картинката на индианчето и знаменцата.







3 коментара:

  1. Прекрасна картичка, страхотни цветове и невероятно излъчване! Наистина впечатлява!

    ОтговорИзтриване
  2. Много усмихваща,в невероятно нежни,пастелни цветове...много,много ми харесва!
    Благодаря ти,че участва в моето предизвикателство с тази прекраснотия :)!

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина съм възхитена от последните ти картички. Много винтидж излъчване и много красиво подбрани хартии и композиции..Успех!

    ОтговорИзтриване