събота, 4 август 2012 г.

Горчиво за младоженците :)


Тази сватбена картичка направих на един дъх. Не съм се замисляла нито за един елемент. В интерес на истината намирането на дантела, която да ми хване окото ми отне повече време от направата на картичката. Специално за нея бях взела тези пиленца и заврънкулки. По младоженците освен цвят с акварелни моливи сложих и брокат за блясък. Реших че по-нестандартното отваряне ще е интересно в случая, като се има предвид, че трябваше да направя и отделение за паричен подарък. В случая отделението е на гърба на картичката привързано със  сатенена панделка в слонова кост. В началото се притеснявах дали ще ми хареса крайният резултат, но когато приключих с поставянето и на последният елемент и изключих силиконовият пистолет - цялостната визия ми хареса. Като се има предвид, че физически състоянието ми
не беше много цветущо, но нямаше време за отлагане, честно казано се изненадвам че се справих толкова добре с поставената задача :) Поръчителката е доволна, булката също - какво му трябва на човек повече :)

Сватбената ми картичка отлита при августовското предизвикателство на Елшите - "Сватбени емоции "

Тези дни ще ви покажа какво направих за моята колежка.
Да се ходи на сватби е хубаво, но бързо свършва денят :)
Докато чакам да ме поканят на някоя сватба отново си обогатявам танцовата култура с народни хора :) Започнах да ходя на народни танци два пъти седмично и честно казано много се забавляваме.








3 коментара:

  1. Много красива и стилна картичка! Всеки елемент е изпипан! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка и в нестандартни цветове, което много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен много ми харесва - сложно замислена и отлично изпълнена! Горчиво на младоженците, а на теб - бързо да се почувстваш отново във форма!

    ОтговорИзтриване