сряда, 3 октомври 2012 г.

Честит рожден ден, Татко :)

Здравейте,
Днес ще ви покажа картичката, която направих заедно с моят син за баща ми.
Когато Марти се разболее и нямаме възможност аз или мъжът ми да отсъстваме от работа на помощ идват свекървата или баща ми - понеже те имат възможност да го гледат. Майка ми е учителка и трудно може да си вземе отпуска или болнични. Понеже повечето пъти баща ми идва с влака вместо с колата, затова решихме да направим картичка с влак. Дори когато надписвахме картичката съчинихме едно весело стихче. Не помня как точно беше но нещо от рода на: 
"Трака влака - трак,трак,трак
при Марти дядо идва пак.
Багажа стягай и се мятай,
че влака няма да те чака...."
след това имаше обещания за много игри и забавления с дядо и внуче и разни такива неща :)
Сложих печати с ембосинг пудра - Ню Йорк, Рим, Лондон със закачка, че сега идва във Варна, а скоро и в други градове :) Сложих малко копчета и панделки. Металното копче, ако мога така да го нарека, използвах от един колан, който не бях изхвърлила. Чакаше си реда да бъде разфасован и даде своя принос за картичката :) В картичката има и нещо като знаме - направено е от останалата част от дизайнерската хартия, а дръжката е от раирания лист. Това е препратка към знаменцата от Макдоналдс - място което не позволявам да се посещава от сина ми, но когато баба и дядо са тук използват намалението да го заведат и редовно се връща от там с някое знаме и играчка от детското меню, което ги издава къде са били :) Не че и те се крият де, но е смешно като кажат "Марти искаше да седнем, много ни слуша на разходката и....т.н. и т.н."

Използвах лист от това блокче:


Раираната хартия е ето тази:



Това е крайният резултат на закачката към нашият дядо :)








Ще я покажа в Картичкофурийско предизвикателство 136 " Картичка за него"


В момента работя над още два проекта, които по стечение на обстоятелствата са за мъже. То защото не обичам да правя за тях, затова пък само такива ми се струпаха. Дано да се справя, защото и те са за много важни за мен хора :)

2 коментара:

  1. Прекрасна е и картичката, и жеста, който сте направили!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Картичката е страхотна. Стилна и много мъжка!

    ОтговорИзтриване