неделя, 28 октомври 2012 г.

Нещо синьо, нещо сребърно, нещо за приятел :)




Вдъхновението за цялостната визия на следващите снимки идва от това, което виждате на първата композиция. Подаръкът с картичката и за човек, който харесва синьото изключително много, а метала който признава за бижутата е среброто. Затова и подаръкът е в основно син цвят и освен сините кецове и синята чаша за сутришно кафе има сребърна гривна, която да стане част от ГОЛЯМАТА колекция на рожденничката :)


Още когато видях тези кецове знаех, че ще са за моята приятелка. Много се радвам че и станаха, притеснявах се да купувам така "на сляпо" и никак не ми се искаше да ги сменяме с нещо друго от магазина, ако не й пасваше размера :) Чашата взех като допълнение в последния момент. Хареса ми много че си има лъжичка, която стои в дръжката и винаги е под ръка да си разбъркаш кафето или каквото там пиеш в тази чаша :) 






Гривната беше очакван и не толкова изненадващ подарък.


Картичката разбира се бе издържана в основен син цвят. Направих цветята от тишу хартия. Изрязах на ръка и наслагах около 5-6 части едно над други, а по средата тичинки. Станаха много ефирни и симпатични. Пиленцата не са случайни. От известно време приятелката ми се премести да живее в къща и си има градинка, животинки, кокошки, дори две прасенца :) Добавих дантелата, иглите и перлите....използвах и гофрираната част от един кашон.





Марти искаше да участва също в подаръка и освен че ми подаваше елементите, докато правих картичката искаше да я надпише. Това е неговото творение. Вероятно си спомняте и други негови послания. Все така буквите ни продължават да висят странно неподвластни на гравитация и ред :) Но като за четиригодишен се разчита какво е написал :)





Мисля тази картичка да покажа в Забавлятелство Дванадесето: "Искрата на Вдъхновениeто" .

Усмихнат ден и успешна нова седмица ви пожелавам :)

1 коментар:

  1. Ох,абсолютно стилен и издържан цветово подарък! Много ми харесват внимателно подбраните подаръци, носят много чувства в себе си. Картичката е прекрасна, а надписа е абсолютно и точно мястото си - все пак още доза артистизъм не е излишна.

    ОтговорИзтриване