петък, 5 октомври 2012 г.

Честит рожден ден, Докторе !



Докторът, който много ми помогна и беше до мен в трудни моменти имаше рожден ден. Организирахме изненада. Всяка година правим нещо да го зарадваме. Каквото и да направим обаче никога няма да можем докрай да му се отблагодарим, за това, което направи той за нас, и
продължава да го прави за други....Но стига с това отклонение. Като за начало ще ви покажа
снимки на сладките украсени с фондан, които бяха част от изненадата. Когато ги видите, може да разберете какъв точно лекар е той и вероятно така ще разберете защо изборът ми за картичка е точно такъв какъвто е :)





За съжаления бях на работа и нямаше как да изляза, за да присъствам на поднасянето на сладките и всичко останало, но после се чухме по телефона с него и беше много приятно изненадан и благодарен за всичко. Беше харесал много картичката и каза че като я е видял бил сигурен че е от мен и много се е смял на надписа.
Човекът , за който говоря толкова много е ембриолог. Вероятно това вече ще ви отговори на въпроса защо главни действащи лица в тази картичка са сперматозоид и яйцеклетка :) Мъжките картички са ми много трудни, но за тази нямах никакви съмнения, че ще стане идеална :) Честно казано доста време се чудех какво и как да направя. Както винаги какви елементи да използвам, кака да е основната ми картинка, на която да пада фокуса на вниманието и разни такива неща, които ми отнемат много повече време от самата направа на картичката. В един момент.....бам......видях тази картинка и много се смях. Беше точно по темата, закачливо, с надпис, който прави препратка към рожден ден,,,,всичко беше като по поръчка. Сложих малко цвят на двамата герои, като господина го покрих с лъскавия ефект на Rаnger, а госпожицата с напукания. Разбира се на снимката малко се вижда от всичко това, евентуално само от проблясването на светкавицата. На живо и на пипане, е много приятно всичко.




Поглед отстрани. 


Мястото за посланието.



Часовникът също съм покрила с напукания ефект, много е приятно на пипане, но......и да пипате монитора нищо няма да усетите за съжаление :)





Да не си мислите, че този часовник и дизайнерска хартия с линии са случайно попаднали на тази картичка :) Всичко си има причина и послание :) За да се срещнат двамата ни герои на картичката не е проста работа.....размера и точното време са много важни.....та затова има и такива елементи тук :)




Доста мислех за сините мастилени цветя около надписа за Рожден ден. Показвах на сина ми картичката с и без тях, но той отсече - Сложи ги, мамо :) И на мен ми хареса с тях около надписа, пък и не мисля че с две цветя картичката става по-малко мъжка :) С тях някак картичката стана по-свежа и хубава.




Вероятно това не е типичната мъжка картичка, която сте очаквали, но все пак ще я покажа в предизвикателството на Картичкофуриите 136 - "Картичка за него". Аз се радвам че на моят лекар му е харесала и съм го накарала да се усмихне - постигнах целта си :) Пък и в крайна сметка той прави точно това което си говорят двамата на масата с коктейлите - прави мнооого рожденни дни и много семейства щастливи от този факт :)




Благодаря за всичко, Докторе !

Честит рожден ден !

Желая ви много лични и професионални успехи !

1 коментар:

  1. Сладките са страхотни! Но като видях картичката, вече бях много приятно изненадана! Страхотна се е получила, още повече, че толкова хубаво и закачливо тематично свързана с получателя си. За него наистина е било удоволствие получаването й.

    ОтговорИзтриване