събота, 11 май 2013 г.

Памучна сватба :)

Това е поздрав за първата годишнина от сватбата на тези двамата сладури, които виждате на двете малки снимки в сватбения пъзел. Първата годишнина е памучна и затова по частите на колажа има снимки с памук. На централната снимка пише точно това - Памучна сватба-първа годишнина :)  Смята се, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие. Подаряват се хавлии и кърпи, чаршафи, покривки, защото младото семейство има нужда от полезни подаръци за бита си.

Сложих малко завъртулки и бели тичинки в добавка с малко перли. Цветята на дизайнерската хартия покрих с лек искрящ брокат. Не исках да е претрупано, за да може да изпъква централната част. Всяка една снимчица е повдигната на 3Dквадратчета и така е отделена от основата на картичката. Пъзела е около 10 на 10 сантиметра, така че си представете какво рязане подлепване с картон и подреждане падна :)  Забавна работа. Има и снимки с пътни карти и куфари, защото двамата много обичали да пътуват.
Вътрешната част оставих пак така изчистена, но все пак тематично свързана с предната. Няма как да минем без двете сърца и понеже нямах нищо памучно под ръка сложих мрежа от юта - мисля нещо такова се води - като конопена мрежа е. Това е новото ми попълнение в набора от материали Много ми харесва как стои тук 
В допълнение виждате и опакован подарък отново с юта и конопена връвчица, но има и истински памук като аранжировка :) Голямо търсене падна, защото бях решила да сложа на картичката,но ми идваше доста обемно и някак тежко, затова памука се превърна за украса на подаръка :)


Тази картичка отива при: Картичкофурийско предизвикателство 168 - Годишнина от сватба

2 коментара:

  1. Прекрасен проект - внимателно обмислен, прецизно реализиран и много, много стилен. Ще остане чудесен спомен в семейния архив. С удоволствие разгледах всяко детайлче и оригиналния подбор на материалите. Благодаря за участието ти в предизвикателство 168.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Имах опасения как точно ще изглежда крайният резултат, но след като всичко стана готов ми хареса :) Тези дни ще правя картичка за сватба пак на същия принцип с малките снимки, но в зелено и лилаво :) Докато намеря шаферки в лилаво, който да ми подхождат на цялата композиция обърнах нета, но имаме печеливш :)
      Добре че памучетата отидоха по предназначение, защото с такова желание търсих и се радвах като ги намерих, че щеше да е тъжно да не са точно за тази памучна сватба :)

      Изтриване