сряда, 27 април 2011 г.

Поздрав за едно голямо момче

Трябваше да направя картичка в фадрома по случай рожденият ден на едно пораснало момче, да не кажа мъж :) Понеже във фирмата, в която работи скоро купили фадрома и не слизал от нея :) Голяма мания му било. Когато обмислях кое и как да направя, бях сигурна че трябва все нещо да се движи за по-интересно. Гумите са истински, от една счупена кола на Марти :) Само отгоре сложих малко оранжев и черен фоам, за да ми се вържат на пейзажа :) В крайна сметка виждате по снимките коя част от машината се движи :) Голяма изненада е било, когато са му показали как кофата се движи, смял се е с глас и много се е зарадвал на картичката. Реших да използвам този тип на сгъване да стои изправена картичката и да се вижда важната машина :) 
Миналата година по това време направих първата си картичка, отново за рожден ден :) По стечение на обстоятелствата на същата приятелка, която сега ми поръча фадромата за нейн приятел :) Затова реших да покажа тази картичка в предизвикателството на Картичкофуриите - Картичката, с която започна всичко.
Надявам се да ви хареса и да ви накара да се усмихнете и вие !
Желая ви слънчеви дни и много настроение :)
Аз отивам да творя - имам да правя 23 картички за класа на майка ми. Тя е учителка, а тази година е решила да зарадва класа си със специални послания и картички преди да се разделят след приключването на учебната година. Ще им ги подари на бала - на всеки персонална картичка с лично послание в стих. Вече съм готова с картичките за момчетата, сега започвам на момичетата. Когато са готови ще ви ги покажа.
До скоро :)








3 коментара:

  1. :) Развесели ме с тази картичка. Харесва ми много. Благодаря ти за участието в предизвикателството ми при Картичкофуриите.

    ОтговорИзтриване
  2. Много много ми харесва и на мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Идеалната картичка за повечето пораснали момчета и наистина усмихва :)
    Успех в предизвикателството и с другата задача!

    ОтговорИзтриване