неделя, 11 март 2012 г.

Само Левски........оле :)

Когато правя картичка за някой винаги питам за някакви конкретни интереси или любими неща, цветове, цветя....всичко което може да ми даде идея как да направя картичката по-лична, така че получателя да разбере че е направена лично за него и никой друг :)
Същото беше и с тази картичка за рожден ден на мъж, който е върл фен на футболен клуб "Левски".
За първи път правих този тип с движещия се елемент, защото исках футболната топка да се движи. От тази идея пък ми светна да направя футболното поле, после синята тениска с логото на отбора. Топката покрих с напукващият ефект на Ranger. Основата под игралното поле е лист от блокче дизайнерска хартия, което купих, когато бях в София - от магазина на Двете Елши. 


Страхотни блокчета си взех тогава, но единственото лошо нещо е, че са двустранни. Сърцето ме боли когато губя едната страна и трябва да правя избор :)Вътре в тениската скрих магнит-отварачка. Няма как да гледаш мач без биричка :) Полезен и практичен малък подарък. Във вътрешността на картичката е  и химна на Левски - всеки фен го знае :)
Тази картичка на футболна тематика мисля да покажа в Забавлятелство Пето: "И мъжете са хора" Получателят много се е зарадвал и е показвал наляво и надясно картичката като я накланял постоянно за да се движи топката :) Както каза жена му - като малко дете се е радвал :) Забавно се получи наистина, радвам се че изненадата беше пълна :)


Весел и усмихнат ден ви желая !









7 коментара:

  1. Браво, браво Вени! Истинският фен ще го оцени.Много ми хареса идеята със значката :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаааа, страхотна идея или по- точно идеи! За всичко си помислила! Мечтата на мъжа - футбол и биричка ;-) Сигурно тази картичка е обрала овациите!

    ОтговорИзтриване
  3. Вени,направо съм поразена от картичката ти.Идеята направо ме разби :-) Изпипано е до най-малкия детайл,мърдаща се топка,отварачка за бира,химн на левски и какво ли още не,докато се стигне до хартията,с тези точки,които на мен лично ми приличат на хиляди глави на феновете.Поздравления оше веднъж.Сега ме амбицира да направя нещо подобно на моя съпруг,който обаче е луд фен на ЦСКА.ХУбав и усмихнат ден

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви за коментарите :)
    Магнита го взех от фен магазина във Варна :) Вероятно и в София има такъв но не знам къде е :)

    ОтговорИзтриване
  6. Само Левски!!!
    Браво! Страхотна идея и великолепна картичка!
    Стискам палци да спечелиш!

    ОтговорИзтриване
  7. Картичката ти е наистина невероятна :) Поздравления за оригиналната идея и перфектното изпълнение!!!

    ОтговорИзтриване