неделя, 17 март 2013 г.

За рожден ден и още нещо :)

Моето момче е послушно....през по-голямата част от времето и обикновено когато иска :) Но ако иска да прави пакости....елате ни вижте. Преди време бяхме в магазин за дрехи при приятелка. Той обикновено седи зад щанда. Тогава с усилието си да стигне до едни солети, докато го видя бутна чашата с кафето и заля слушалките към телефона на другата продавачка :) Слушалките работят, но ми стана много неудобно. 100 пъти се извинявахме :) Това момиче имаше рожден ден и моята приятелка ме помоли да й направя картичка. Какво по-подходящо от момиче, слушащо музика...със слушалки разбира се :) Не съм се замисляла нито за миг кое къде да сложа. Много бързо стана всичко и ми харесват цветята по нея. Отдавна имам този пънч - на маргаритка или не знам какво цвете се води, но рядко го ползвам. Вече ще поправя този пропуск, защото цветята от структуриран картон доста ми допаднаха и е забавно да се правят. Пък и малкото ми момче помогна, като ги избелваше с парченце шкурка :) Когато оцветявах картинката и стигнах до колието се сетих че имам същите елементи. Бях взела няколко гривни от които отбрах два цвята и си направих гердан, а другите части оставих за картички :) Сложих тук от тях и се вързаха идеално с колието на момичето:) Вътрешната част обработих с няколко цвята дистрес мастила, поръсих с вода и след това изсуших :)



Доста слоеве има по картичката, затова мисля да я показа в предизвикателството на Card Mania Challenges: "CMC #16 Lots of Layers / Многослойна картичка"

4 коментара:

  1. Много ми харесва тази мадама :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Симпатяга е :) И доста прилича на момичето, за което е предназначена картичката :)

      Изтриване
  2. Прекрасна е! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесват детайлите по картичката и начина, по който си изразила тийнейджърското поведение на младите! Много позитивно и емоционално! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване